chevron-down
Beste Provider

Optimaal WiFi in
vier stappen

Veilig, stabiel en draadloos internet van XS4ALL

WiFi van A tot WPA2

Wij weten er alles van

Internet zonder beperking. Veilig, stabiel en snel. We maken ons er dagelijks sterk voor bij XS4ALL. We merken dat WiFi vaak de zwakste schakel is in het netwerk. Hapert uw WiFi wel eens of heeft u slecht bereik?

Dat hoeft niet zo te zijn.

We lossen dagelijks WiFi-problemen op voor onze klanten, door inzet van de beste apparatuur, de beste plaatsing en de keuze van het juiste kanaal. Dat is de service die u van ons mag verwachten. En we houden pas op als het gefixt is.
Met deze kennis hebben we de oplossingen voor de meest voorkomende problemen op een rij gezet voor u.

Meer weten over WiFi-oplossingen
Tips voor beter WiFi-bereik

1. Location, location, location

Hoe dichter u bij uw modem bent, hoe sterker het signaal is. Is uw internetaansluiting in een verre hoek van uw woning of kantoor? Dan kan het helpen om de plaatsing van uw modem aan te passen. Zorg wel dat de bekabeling van uw modem correct is aangesloten.

WiFi dringt vaak niet goed door muren of bijvoorbeeld door glas. WiFi-straling is niet heel sterk. Daardoor heeft het vaak al grote moeite om door bijvoorbeeld gewapend beton of aquariums te dringen. Het kan daarom helpen om hier bij de plaatsing rekening mee te houden.

Location, Location, Location

2. Stem af op het beste kanaal

Net als een radiozender, zendt uw modem uit op een bepaalde frequentie. Als uw buren op dezelfde frequentie uitzenden als u, staan de modems door elkaar te ‘roepen’, dit zorgt voor een instabiele of tragere verbinding. Dit is een van de meest voorkomende problemen met WiFi. Zorg voor een goede afstemming met uw omgeving voor het beste signaal.
Wifi Kanalen
Omdat dit in de WiFi-standaarden zo is afgesproken, heeft u de beste kans op het zuiverste signaal op kanaal 1, 6 of 11.
Wifi Repeater Scenario

3. Versterk waar het werkt

U kunt uw WiFi-signaal versterken. Zeker als u bereikproblemen heeft, helpt dit. Als u een WiFi-versterker op de juiste manier plaatst, maakt het uw WiFi-verbinding stabieler en overal bereikbaar.

U kunt uw versterker op verschillende manieren plaatsen. Zorg ervoor dat u de versterker nog ruim binnen het bereik van het modem zet of sluit deze met een netwerkkabel aan op bijvoorbeeld de zolder.

Als u klant wordt bij XS4ALL installeert de monteur uw apparatuur en checkt meteen of er overal goed bereik is. Als het nodig is, wordt er direct een WiFi-versterker geplaatst.


4. Het beste modem voor de beste verbinding

Het begint bij de basis: het modem is waar uw verbinding begint. Het technische hart van uw huis of kantoor. De Fritz!Box 7581 is het nieuwste vlaggenschip van de firma AVM uit Duitsland. Kwaliteit en vermogen. Voorzien van de nieuwste technieken en gebruiksgemak:

  • Dual WiFi AC+N
  • Gastnetwerk
  • VPN-mogelijkheden
  • Ouderlijk toezicht en tijdslimieten
  • NAS-functionaliteit
  • Nieuwste supersnelle DSL-standaarden

De Fritz!Box krijg je bij ons internetpakket.

Bekijk ons internetpakket
Fritz!Box Modem

Veilig en voor u alleen

XS4ALL bracht, in 1993, als eerste provider het internet bij mensen thuis. Vanaf dat moment behoren veiligheid en privacy tot onze kernwaarden. Wij leveren internet met de hoogste standaarden voor uw veiligheid en bescherming. We beschermen uw internet thuis en op netwerkniveau. Zo zorgen we voor onbezorgd en veilig internet.

Wij doen dat door middel van deze technieken:

 
F-Secure
Spam­filters
DNSSEC
FRITZ!­Box modem
Malware­filter
Malware Malware
 
 
Phishing Phishing
 
 
Privacy Privacy
 
 
 
Wat kan er op uw adres? Meer over veiligheid

De juiste basis

Het beste uit internet haalt u met de juiste apparatuur en de beste verbinding. Hieronder ziet u uit welke pakketten u kunt kiezen. XS4ALL verzorgt de rest. We installeren uw apparatuur zodat u overal in huis kunt genieten van goede ontvangst. Of dat nu om uw smartphone gaat of uw HD televisie wij maken het in orde.

Alles-in-1
Internet, Televisie en Bellen. Best geteste pakket door de Consumentenbond.
Actie
vanaf 66,- p/mnd
Nu 4 maanden vanaf
33,- p/mnd
Meer
Internet & Televisie
Stabiel internet en HD-TV. Mis nooit meer uw favoriete programma’s.
Actie
vanaf 61,- p/mnd
Nu 4 maanden vanaf
30,50 p/mnd
Meer
Internet & Bellen
Stabiel internet en voordelig bellen met familie en vrienden.
Vanaf 51,- p/mnd
Nu 4 maanden vanaf
25,50 p/mnd
Meer
Internet
Van uw netwerk moet u het hebben. Kies voor sterk en stabiel internet.
Vanaf 46,- p/mnd
Nu 4 maanden vanaf
23,- p/mnd
Meer
Combineer onze producten
Selecteer uw voorkeuren in de shop
Stel zelf uw pakket samen
chevron-down